Dom > Новости > Sadržaj
Може ли се поправити фрактура вратног вратила?
- Nov 11, 2017 -

Могу се поправити прелом вратног вратила , ако имате ову погодну технологију заваривања може да се поправи, али у нормалним околностима препоручите стручног особља да вам помогне да поправите, такође морате обратити пажњу на питања о заваривању ремонта погонске осовине мотора, тако да помоћ за тебе

Фрактура вратног вратила мотора може се поправити теоретски, а топлотни третман заваривања и пост-варења важне су везе у целом процесу ремонта. Пре заваривања треба пажљиво очистити оригиналну осовину и главу главе машине, стриктно уклонити све нечистоће као што је уље које ће производити водоник.

Заваривање може изабрати 857 шипке за заваривање, пречник 3,2, заваривање пре заваривања електроде у сушењу топлоте 2х, уз употребу, уклонити воду у електроди. У ДЦ електричном заваривачу који користи метод реверзног заваривања, прво уклоните вратило ротора мотора и прераду греде предгријавајући 300 ДЕГ Ц на носач ваљака, започните симетрични замагљени парк за заваривање, У-жлебови испуњени слојем.

Тренутна вриједност заваривања може бити 90 ~ 100, споро заваривање како би се спречило прегревање вратила роторја. Одмах након заваривања положајем варења горионика са гориоником 100 ~ 120 мм унутар подручја, док се континуална ротација вратила роторја, тако да равномерно загревање избјегава деформацију. Када температура грејања достигне 500 ~ 600 степени, држи 1Х, виси у пећници на 300 степени, заједно са хлађењем до собне температуре.