Прецизни вишеструки пречник степен моторног вратила

Прецизни вишеструки пречник степен моторног вратила

Прецизна прецизност обраде производа: Примјена: информације о подацима Основано 1994. године, Нингбо Зхенхаи Саниуан Мацхинери Воркс (СМВ) је специјализатор осовине и опреме са годишњом производњом од 5.000.000 комада осовине мотора, погонског вратила, зупчасте осовине и степена преноса у радионици с величином од 10.000 квадратних метара. А ...

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu


Ставка

Осовина вишеструког пречника

потврда

ИСО9001 / ТС16949

Материјал

Карбон челик , нерђајући челик , нерђајући челик или по захтеву купца

Површинска обрада

Поцинковање, нигресност, хромирање, обрада никла итд.

Термичка обрада

Чвршће тецење, каљење каљењем

Тестна опрема

Пројектор, инструмент за мерење храпавости површине, инструмент за мерење навоја, чељусти, микрометар, чаура за микро навој, мерач мерила, тестер тврдоће Роцквелл,   Вицкерсов тестер тврдоће, калибра, ЦНЦ центар за тестирање брзина, округласти показивач, инструмент за одбијање, показивач уназад, мерач навоја итд.

Прерада опреме

ЦНЦ стругач, ЦНЦ стругач, ЦНЦ стругач, ЦНЦ глодалица, унутрашња и вањска брза машина за прецизно брусење, безрезервна брусилица, ЦНЦ брусилица, аутоматски струг, строј за пробијање, бушилица, машина за резање, машина за сечење, навојни ваљак, итд.

Дужина и пречник

МАКС. 1000мм. ОД : Φ4мм-Φ50мм

капацитета

100.000 комада / месец


Приказ производа


3.png

2.png

1.png


Прецизност обраде:

Округла

0.002мм

Храпавост

Ра0.04

Страигхтнесс

0.001мм

Тврдоћа

ХРЦ / ХВ

Прецизност

Разред 6

толеранција

+/- 0.002мм


Апликација:

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg


Ц омпани информације

图片2.jpg

Основана 1994. године, Нингбо Зхенхаи Саниуан Мацхинери Воркс (СМВ) је специјалиста осовине и опреме са годишњом производњом од 5.000.000 комада осовине мотора, погонског вратила, зупчаника и зупчаника у радионици величине од 10.000 квадратних метара. Комплетан сет прецизних постројења за обраду, као што је машина за брусилице, ЦНЦ струг, глодалица, машина за штанцање, машина за навијање ваљака, гашење каљуже високих фреквенција и машине за хватање зупчаника, заједно са фином опремом за тестирање и контролом, обезбеђује добар квалитет и пуну испоруку. Наши искусни истраживачи и развој могу у потпуности задовољити ваш прилагођени захтев на основу вашег узорка или цртежа.


Istraga