Dom > Изложба > Sadržaj
Рад мотора са дугачком осовином
- Oct 16, 2017 -

Рад мотора са дугачком осовином:
Дуга ос мотора пумпе погони радно коло кроз осовину да се окреће, течност кроз радно коло ради добијања енергије, смер промене дефлеатора, дуж унутрашње цеви и спољне цијеви између канала протока, вертикално према горе кроз Излазни лакат, пљунути у хоризонталном правцу. Вертикална дуга пумпа вратила је прикључена на излазни цевни систем кроз излазни лакат и фиксирана је од основе и основе. Неки од гумених клизних лежајева у ротирајућем делу тела, мазива која улази из ињектационог порта на бочној страни кутије, стално се протиче дуж пута протока између унутрашње цеви и вратила. Ово је вертикална вертикална дугоосна пумпа у течности под дугорочним радом кључа.
Функције мотора са дугачком осовином:
1, са хидрауличким дизајнерским софтвером за оптимизацију дизајна, супериорне перформансе и пуно разматрање радног кола, водича лима анти-абразивних својстава, тако да су радно коло, водени лист и други делови живота знатно побољшани; производ је глатко, сигуран и поуздан, енергетски ефикасан.
2, дуга осовина пумпе моторног радног кола са балансом са аксијалном силом, предњим и задњим поклопцем радног кола опремљен је замјенљивим заптивним прстеном, како би се заштитило радно коло и водено ложиште.
3, делови ротора дугог вратила укључују радно коло, осовину ротора, средњу осовину, осовину, спојницу, подесити навртку и друге делове.