Dom > Изложба > Sadržaj
Комерцијална Соимилк мотора за одржавање мотора
- Oct 16, 2017 -

Комерцијална Соимилк мотора за одржавање мотора:
1. Када је чаша слободна или је ниво воде превише низак, мотор и цев за грејање не раде, а не грешка, вода је постављена близу линије водостаја боље.
2. Чишћење може користити само воду, чишћење четке чисти дно носа причвршћеног за млеко, не испуштати нос у воду или испирати воду прву половину носа.
3. Комерцијални Соимилк стављен у унутрашњу вентилацију и на суво место, не би требало директно да буде изложен сунчевој светлости, како не би избледели пластичне делове.
4. Комерцијални сојиншки мотор треба поставити на површину платформе, како не би нагињала машину како би повећала вибрације.
5. Након употребе утикача пре чишћења уклоните из утичнице. Када је површина шкољке прљава, користите меку крпу за брисање; прљавштину озбиљно, можете користити чишћење детерџента.
6. Чишћење кофеа, након сваке употребе, температура која се спушта у цев није топла или хладна вода за брзо хлађење након. У смеру кретања казаљке на сату, уклоните сепаратор густине, испуштени након остатка целулозе, водом, нежно сипајте површину сојиног влакна.